

FRIDAY, FEBRUARY 28, 2025

START TIME	EVENT	LOCATION	DURATION
6:30 PM	SET-UP: Vendors & Exhibitors	Memorial Student Center (MSC)	2½ Hours
6:30 PM	PERFORMANCE: HerdCon Song Along - Cosplay Karaoke Party	MSC BE5	2 Hours

SATURDAY, MARCH 1, 2025

START TIME	EVENT	LOCATION	DURATION
7:00 AM	SET-UP: Vendors & Exhibitors	Memorial Student Center (MSC)	3 Hours
10:00 AM	DOORS OPEN!	MSC, Drinko Library, & Plaza	All Day
10:00 AM	EVENT: ESPORTS Tournament & Retro Video Gaming	Drinko Library 1 st Floor	All Day
10:00 AM	DINING: Food Trucks & Tents	Drinko Circle & MSC Plaza	All Day
10:00 AM	MUSIC & ANNOUNCEMENTS: WMUL Live Remote	MSC 1 st Floor Lobby	All Day
10:00 AM	GAMING: Board, Role-Play, & D&D Gaming	2W22, John Spotts, Shawkey, & John Marshall Room	All Day
10:00 AM	PANEL: The Legend of Tiger Mask - Paul Sebert	2W16B	1 Hour
10:30 AM	ESCAPE ROOM: "Survival in the "Wild": The Supply Box Challenge by Le Moyne College (Games on the half-hour!)	Shawkey Room	Until 5:00 PM
11:00 AM	SCREENING: "Unlocked: Escape Rooms of WV"	2W16B	1 Hour
11:30 AM	EXHIBITION: Lightsaber Workshop by Outer Rim Praxeum		
12:00 PM	SCREENING: "Grappalachia"	2W16B	1 Hour
12:00 PM	EXHIBITION: Marshall Fencing Club Demonstration	In front of Memorial Fountain	30 Minutes
1:00 PM	CONTEST: Cosplay Competition & Awards	BE5	1 Hour
1:00 PM	PANEL: Comic Books & Censorship: Bonfires, Teenage Delinquency & "Seduction of the Innocent" – Dr. Bill Bissett	2W16B	1 Hour
2:00 PM	SCREENING: "Dark Folklore: Strange Place"	2W16B	1 Hour
2:00 PM	EXHIBITION: Lightsaber Show by Outer Rim Praxeum	In front of Memorial Fountain	30 Minutes
3:00 PM	SCREENING: "Hey Cartooners!" (WVPB)	2W16B	90 Minutes
4:30 PM	PODCAST: A Very Special Giant Bombs Podcast: Guilty Pleasure Films – Drs. Cody Lumpkin & Ian Nolte	2W16B	1 Hour
6:00 PM	DOORS CLOSE 😕		